Print Productions Scheveningen BV
Rhone 32 - 2491 AP Den Haag
e-mail peterpeet@euronet.nl
telefoon 070 - 354 25 22
fax 070 - 355 30 73
Home arrow Dit doen wij ook

Dit doen wij ook

ImagePrint Productions Scheveningen is een modern geoutilleerd bedrijf, dat voor bijzondere printproducties levert. Wij werken met een vakkundig team, dat gespecialiseerd is in zeefdrukken op alle mogelijke materialen en producten zoals T-shirts, poloshirts, sweatshirts, casual shirts, bandana's, zeil- en sportkleding.

Vlaggen, banieren voor binnen en buiten, spandoeken in allerlei formaten en natuurlijk onze speciaal ontwikkelde beachflags geven uw organisatie of evenement extra aandacht en uitstraling. Wij zorgen ervoor, dat dit op de juiste wijze tot stand komt.

Dat is nog niet alles. Binnen ons team werken wij met verschillende disciplines. Ook borduren op textiel, auto- en raambelettering, billboards, vinyl- en zeildoekstickers zijn specialisaties die wij in huis hebben.

Onze moderne (digitale) apparatuur en jarenlange ervaring maken het mogelijk, dat wij direct kunnen handelen. Wij garanderen dan ook een snelle levering en een uitstekende kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Voor advies of een vrijblijvende offerte vult u gewoon even ons e-mailformulier in. U krijgt dan per omgaande de gevraagde informatie.

Om u een idee te geven van onze prijzen:
Vlaggen standaard maten polyester        
1.00 x 1.50 m    € 23,63       
1.50 x 2.25 m    € 50,69       
1.00 x 3.00 m    € 45,90   

(voorbereidingskosten € 32,50)

Personaliseer uw beursstand of winkel met deze eyecatchers. De cubica is een aantrekkelijke decoratie én een leuk zitelement.
De vista is een cilindervormige publiciteitsbanner en uitermate geschikt voor evenementen of de lancering van een nieuw product.

cubica-en-vista.jpg

 Kijk ook eens onze algemene website voor ons totale aanbod. 

 

Image   Image

 

 

 

 

10737-20-kids-bf440-zij.jpg