Print Productions Scheveningen BV
Rhone 32 - 2491 AP Den Haag
e-mail peterpeet@euronet.nl
telefoon 070 - 354 25 22
fax 070 - 355 30 73
Home arrow Specificaties

Specificaties

Beachflags zijn leverbaar in de formaten 220 x 85 cm, 330 x 85 cm en 440 x 85 cm en worden vervaardigd van 3-draads glanspolyester. Glanspolyester laat zich niet alleen uitstekend bedrukken, maar is ook uitermate geschikt om op te printen. De mogelijkheden voor het aanbrengen van reclame op de vlaggen is hierdoor oneindig groot. Foto’s, logo’s, PMS-kleuren of full colour, alles is bij deze vlaggen mogelijk. Beachflags zijn per stuk, maar ook in grotere aantallen te bestellen.

De hengel om de Beachflags aan te bevestigen zijn leverbaar in twee verschillende materialen.

Onze medewerkers beoordelen per aanvraag welk materiaal en welke techniek het best kan worden gebruikt. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen voor wat betreft de bedrukking en levertijden, maar ook met aantallen en drukkosten.

Beachflags zijn, zoals de naam al doet vermoeden, ontwikkeld voor gebruik op het strand. De uitschuifbare vlaggenstokken zijn flexibel en kunnen worden gebruikt tot windkracht 5. De vlaggen kunnen zowel links- als rechtsom draaiend vervaardigd worden en blijven daardoor altijd goed zichtbaar.

De uitschuifbare vlaggenstok is simpel te plaatsen. Op het strand wordt het bijgeleverde pijpje in het zand geslagen, waarna de vlag erin kan worden geschoven. Ook kan de vlaggenmast bijvoorbeeld in een parasolvoet worden geplaatst. Op een ondergrond van gras, bijvoorbeeld op een voetbal- of hockeyveld, kunnen Beachflags op dezelfde wijze worden bevestigd als bij een ondergrond van zand.

Voor elke ondergrond geldt dat zij tot maximaal windkracht 5 kunnen worden gebruikt.

Print Productions Scheveningen adviseert u graag over de voor u meest geschikte houder.

Wilt u meer inforrmatie? Neem dan vrijblijvend contact op via 070-3542522 of per e-mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .  Wij geven u graag uitleg en advies.

 U kunt hier de specificaies en formaten downloaden.

 

 Image

 

 

18654-10_artproject_bf330_def-zij.jpg